7e Recyclingsymposium Gorinchem: de toekomst is circulair

Op woensdagochtend 21 november 2018 vindt het zevende Recyclingsymposium plaats in Gorinchem. Onder het thema ‘De toekomst is circulair’ wordt u verrast door sprekers die u vertellen wat er al aan circulariteit wordt gerealiseerd en wat nog moet gebeuren.

Het programma neemt u mee van Europese schaal naar de regio met Harriët Tiemens, wethouder van de duurzame gemeente Nijmegen.

Ed Nijpels legt de verbanden tussen energietransitie en circulaire economie. Elphi Nelissen focust op materialen en producten.
Duurzaamheidsprofessor Jan Jonker is uw dagvoorzitter maar houdt ook een presentatie over Verdienmodellen in de circulaire economie.

BRBS Recycling, FHG en ENVAQUA nodigen U van harte uit om deel te nemen aan het Recyclingsymposium en daar uw collega’s te ontmoeten.

Binnen het programma en via de aansluitende en gratis toegankelijke Recyclingbeurs is er ruim gelegenheid voor netwerken.

Voor leden van de bij de FHG aangesloten organisaties is deelname kosteloos. Ook kunnen de deelnemers aansluitend gratis de Recyclingbeurs bezoeken.

Voor anderen bedragen de kosten voor deelname: € 100,= excl. BTW

Meer informatie, programma, sprekers en inschrijven:

www.recyclingsymposium.nl
 
Mis het niet….

 

Gepubliceerd op:  12 oktober 2018 2520 x bekeken